MESTAR info logo

DOTA Makarska (franšizna poslovna jedinica)

logo dotaPoduzeće Dota uspješno djeluje na ovom području preko 18 godina. Svoju visoku kvalifikaciju dosegnuli smo prepoznatljivim dizajnom, vrhunskim materijalima i nenadmašnom uslugom.

Okosnicu našeg rada čine prodaja i proizvodnja kompletnog tekstilnog asortimana u svim segmentima. U našim prostorima nudimo uslugu šivanja, a jedni smo od rijetkih koji su proizvođači  ili direktni uvoznici cjelokupnog asortimana.

U moru dostupnih boja i materijala uvijek smo spremni iznjedriti najbolje ideje za Vas. Bilo da se radi o Vašem domu, plovilu ili restoranu, kod nas ćete pronaći sve ono što će vaš prostor obilježiti prepoznatljivim stilom.Naša veleprodaja opskrbljuje hotele svih kategorija, zdravstvene ustanove, apartmane i hostele, a 12 maloprodajnih jedinica u cijeloj Hrvatskoj obojat će Vaš dom toplinom.

U Doti ste uvijek zadovoljni, sa Dotom ste kompletno opremljeni...

DOTA – posteljina s više mota, očekuje Vas!

Osnovne informacije

  • Grad / Mjesto: Makarska
  • Adresa: Dubrovačka 29 (Kingtrade)
  • Telefon: 021 / 679 406
  • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Radno vrijeme: Pon. - Sub. 07.30 - 19.30 h
  • Djelatnost: Proizvodnja i prodaja kompletnog tekstilnog asortimana

Mestarinfo.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mestarinfo.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacijaZatvori obavijest