MESTAR info logo

DOTA Solin

logo dotaPoduzeće Dota uspješno djeluje na ovom području preko 18 godina. Svoju visoku kvalifikaciju dosegnuli smo prepoznatljivim dizajnom, vrhunskim materijalima i nenadmašnom uslugom.

Okosnicu našeg rada čine prodaja i proizvodnja kompletnog tekstilnog asortimana u svim segmentima. U našim prostorima nudimo uslugu šivanja, a jedni smo od rijetkih koji su proizvođači  ili direktni uvoznici cjelokupnog asortimana.

U moru dostupnih boja i materijala uvijek smo spremni iznjedriti najbolje ideje za Vas. Bilo da se radi o Vašem domu, plovilu ili restoranu, kod nas ćete pronaći sve ono što će vaš prostor obilježiti prepoznatljivim stilom.Naša veleprodaja opskrbljuje hotele svih kategorija, zdravstvene ustanove, apartmane i hostele, a 12 maloprodajnih jedinica u cijeloj Hrvatskoj obojat će Vaš dom toplinom.

U Doti ste uvijek zadovoljni, sa Dotom ste kompletno opremljeni...

AKCIJA - Širok izbor proizvoda na popustu od 30 - 50%!

DOTA – posteljina s više mota, očekuje Vas!

Osnovne informacije

  • Grad / Mjesto: Split
  • Adresa: Kralja Zvonimira bb (PPC Solin)
  • Telefon: 021 / 213 522
  • Radno vrijeme: Pon. - Pet. 08.30 - 12.30 h / 16.30 - 19.30 / Sub. 08.00 - 12.00 h
  • Djelatnost: Proizvodnja i prodaja kompletnog tekstilnog asortimana

Mestarinfo.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mestarinfo.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacijaZatvori obavijest