MESTAR info logo

MINIJATURA Split, SC Mall of Split

Minijatura smallMINIJATURA okviri za slike, galerija (umjetničke slike), slikarski pribor. Minijatura nastaje samim početkom 90-ih godina kao mala obiteljska radionica za uokvirivanje slika.

Tijekom godina rada uočili smo potrebu za zapošljavanjem novih radnika. Zahvaljujući povjerenju koje su nam ukazali naši klijenti, obrt širi svoje djelatnosti. Tako danas uz bazno uokvirivanje slika se bavimo svim što je vezano uz likovnu umjetnost. To uključuje: najveću radionicu za uokvirivanje slika u Dalmaciji, galeriju, art-shop, a poseban dio u našoj ponudi zauzima opremanje hotela i svih velikih objekata (restorana, poslovnih zgrada i ostalog) slikama, reprodukcijama, grafikama, ogledalima i svim potrebnim.

Uz ovo istaknuli bismo našu veleprodaju okvira, parspatua, strojeva za uokvirivače i ostalog potrošnog materijala za iste, kojom pokrivamo cijelu Dalmaciju. Danas zapošljavamo 8 radnika i s ponosom možemo reći da smo spremni odraditi bilo koji zadatak unutar našeg poslovanja i da stojimo pripravni na raspolaganju našim starim , vjernim strankama, kao i svim novima koje unaprijed pozdravljamo!

Posjetite našu Facebook: https://www.facebook.com/Galerija-Minijatura-366496033439247/

i Instagram stranicu: https://www.instagram.com/galerijaminijatura/?hl=hr

Osnovne informacije

  • Grad / Mjesto: Split
  • Adresa: Josipa Jovića 93 (SC Mall of Split)
  • Telefon: 021 / 820 047
  • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Radno vrijeme: Pon. - Ned. 09.00 - 21.00 h
  • Djelatnost: Okviri za slike, galerija (umjetničke slike), slikarski pribor

Mestarinfo.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mestarinfo.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacijaZatvori obavijest